رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تظاهرات صدها هزار صهیونیست علیه نتانیاهو | افزایش احتمال درگیری خونین + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۹۰۱۲
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۳
تظاهرات صدها هزار صهیونیست علیه نتانیاهو | افزایش احتمال درگیری خونین + فیلم
در ادامه بحران بزرگ شکل گرفته در جامعه صهیونیست، پانزدهمین شنبه اعتراضات نیز در تل‌آویو و بقیه شهرهای فلسطین اشغالی در حال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز،  روزنامه یدیعوت احارانوت گزارش داد، همچون هفته‌های گذشته، خیابان کابلان در تل‌آویو کانون اصلی اعتراضات علیه نتانیاهو را تشکیل می‌دهد و تا لحظه تهیه خبر بیش از ۱۴۰ هزار نفر در آن گردهم آمده‌اند.

همزمان با تل‌آویو ده‌ها هزار نفر هم در شهر نتانیا و همین تعداد نیز در خیابان‌های حیفا تجمع کرده‌اند در حالی که تجمع معترضین همچون هفته‌های گذشته در برابر محل اقامت وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی هم برگزار شد.

به توجه به تهدید هوادران نتانیاهو به لشگر کشی خیابانی، پلیس رژیم صهیونیستی نیرو‌های زیادی را در شهر‌هایی که احتمال وقوع درگیری در آن وجود دارد به ویژه نتانیا مستقر کرده است.

به گفته خبرنگار روزنامه یدیعوت احارانوت با وجود آنکه کانون اصلی و مرکزی تظاهرات تل‌آویو است، اما امروز همهنگاه‌ها به سوی نتانیا معطوف است که گفته می‌شود ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی هواداران خود را برای مقابله با معترضین در این شهر بسیج کرده است.

علاوه بر بن گویر قرار است شماری از اعضای لیکود نیز در نتانیا حضور پیدا کنند.

این مسئله باعث شده است تا برخی از کارشناسان امنیتی نسبت به وقوع درگیری خونین در نتانیا هشدار دهند، زیرا به گفته آن‌ها بن گویر بیش از آنکه به دنبال کنترل اوضاع باشد، در پی افزایش درگیری و تنش در این منطقه خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->